Specialist in orale microbiologie

Innovatieve Real-Time PCR

100% zekerheid van de resultaten

Oraldent Diagnostics

In de mondholte komen meer dan 800 soorten bacteriën voor. De meeste daarvan zijn niet pathogeen maar een aantal bacteriën is verantwoordelijk voor parodontale aandoeningen.
Bij parodontitis, die wordt veroorzaakt door bacteriën in de tandplaque, treedt in de pockets een verschuiving op naar voornamelijk gramnegatieve anaerobe bacteriën. Bij mensen die implantaten hebben, kan peri-implantitis ontstaan die voor wat betreft de pathogenese en de symptomen lijkt op parodontitis.

Carpegen® Perio Diagnostics herkent op een gestandaardiseerde en betrouwbare wijze de belangrijkste indicator bacteriën voor parodontitis en peri-implantitis. Daardoor vormt de test de basis voor belangrijke keuzes in de behandeling. Bovendien kan de microbiologische diagnostiek gebruikt worden voor controle op het verloop van de behandeling en documentatie van de juiste behandeling.

Deze website informeert u uitgebreid over de eigenschappen, de technologie, de kwaliteit en toepassing van Carpegen® Perio Diagnostics in de parodontale behandeling.

Als u vragen heeft of een van onze medewerkers wilt spreken, neem dan contact met ons op.