Over OralDent

Onze visie

Het gebit is een waardevol bezit. We drinken, eten en lachen ermee. Parodontitis en peri-implantitis kunnen invloed hebben op het dagelijkse functioneren en daarmee op de kwaliteit van leven. De mond is onderdeel van het menselijk lichaam en in toenemende mate is er bewijs van interactie tussen de algemene gezondheid en mondgezondheid.
Een ontstekingsvrije mond is dus niet alleen belangrijk voor het behoud van tanden, kiezen en implantaten maar ook voor de algemene gezondheid. Het aantonen van paropathogene bacteriën met behulp van een microbiologische test en het daarop gebaseerde behandelplan kunnen daarbij helpen. Onze kwalitatief hoogwaardige microbiologische test biedt een 100% betrouwbare uitslag. Om onze kwaliteit te handhaven, werken wij nauw samen met tandheelkundige professionals en adviseurs. Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan een goede mondgezondheid.

Onze missie

OralDent Diagnostics is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf dat focust op kwaliteit en zich mede richt op innovatieve moleculair biologische testsystemen. De basis daarvoor wordt gevormd door de Real-Time PCR en DNA chiptechnologie.

OralDent Diagnostics en Carpegen GmbH

OralDent Diagnostics werkt exclusief samen met Carpegen GmbH. Carpegen bestaat al meer dan 12 jaar en de Carpegen®PerioDiagnostics test komt in een 4-tal onderzoeken als beste naar voren.

De managementteams van OralDent Diagnostics en Carpegen hebben samen een langdurige ervaring in de microbiologie, parodontologie en implantologie