Onze focus is kwaliteit!

Curasept

  • Curasept is een toonaangevende distributeur van Curasept's deskundige assortiment gel, mondspoeling, tandenontgevoeligers en tandpasta. 
  • Curasept is een vooraanstaande innovator van producten voor mondhygiëne en oplossingen voor anti-verkleuring behandeling, die allemaal een anti-vlekken chlorhexidine revolutie bevorderen.
  • Hun ADS is ontwikkeld om maximale patiëntnaleving en optimale behandelingsresultaten te bereiken voor een reeks parodontale en orthodontische tandheelkundige procedures.

Farma-dent B.V. is een toonaangevende distributeur van een reeks wereldwijde tandheelkundige merken, gespecialiseerd in apparatuur, producten en oplossingen voor diverse tandheelkundige toepassingen en procedures. Met jarenlange ervaring en kennis van de tandheelkundige industrie, werken we samen met Curasept, een marktleidend assortiment van mondhygiëneproducten en oplossingen voor anti-verkleuring behandeling, die allemaal een anti-vlekken chlorhexidine revolutie bevorderen. Curasept maakt gebruik van de antibacteriële en anti-plaque voordelen van chlorhexidine terwijl het ook de tandverkleuring en verstoring van de smaakperceptie drastisch vermindert. Hun anti-verkleuring systeem (ADS) is ontwikkeld om maximale patiëntnaleving en optimale behandelingsresultaten te bereiken voor een reeks parodontale en orthodontische tandheelkundige procedures.

meer informatie https://www.curaseptbenelux.nl